måndag 16 november 2015

Trakasserier från vårdanställda!

Precis som med pedofili, våldtäkter, ekonomisk brottslighet, pyromani o.s.v., så drar vården sina egna psykopater och smådjävlar!
Jag hade tidigare ett inlägg om FK´s utredning vid FMC Piteå, där en sönderläst blond psykolog utan livserfarenhet, satt och dum-gjorde dit-kommenderade patienter. Efter reaktioner, så har inte FMC uppdraget längre. Psykolog Nina Lindwall grät ut hos sin chef, men kunde samtidigt inte låta bli att spotta eter i telefonen!
Sedan dömdes FK, bl.a. för att ha brustit i sin serviceplikt.

Nu är det dags för ny rensning, då en sköterska synbart bedriver egen hatkampanj mot min hjärnstams-skadade syster? Byter ut (eller tar bort) tabletter, mot sådana som förvärrar tillvaron. På en helg leder den obegåvade discogenerationen på akuten, till onödiga färdkostnader om 800kr. Inom samma ort! Varje resa, görs med risk för dislokerad kotpelare. Detta säger mig, att fel människor fått jobb inom både vård och transport. När ambulanspersonal kan se utanpå patienten, att denna inte kan andas på rätt sätt, varför klarar då inte blivande läkare av det? Istället pratar de öppet och negativt om patienterna i väntrummen!!

I nuläget tar man bara en tanke per resa. Hur kostnadseffektivt, patientsäkert och kompetent känns det? Journalerna visar inte på varför det görs på detta vis. Det måste alltså ske på personligt initiativ. Vägen att gå, heter inte längre Socialstyrelsen, utan IVO! Den leder inte till mer, än att allmänheten får veta vad namngivna vårdare går för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar