onsdag 9 december 2015

Motionsrunda utan lås

Fick bli snabba besök i butikerna idag, då jag fick med mig fel nyckelknippa.
Hann kolla efter cykelhjälmar, D´s stulna cykel, hundgodis hos både butik och veterinärer. Innan vi slutligen satte oss till ro i caféet, med korsord och chokladboll till kaffet. Märgben åt lortgris. Han fick sångkunnigt sällskap, av en femton månaders gatuhunds-tik.
Det är sex grader och regn, idag med. Den nionde december!

Har räddat undan mobilfoton, till den bärbara. Innan krasch. Blandade känslor, då jag kikar på runt 300 Bulgarien-kort! En utbuad rese-finansiär jag är.

En tredjedel av mordbränderna på flyktingboendena, konstateras nu i radio vara orsakade av de boende själva. Lite mindre än det påstådda. Men inte heller särskilt "svensk rasism". Det är tacken, för husrum och rena sängar att sova i? Direktutvisning! Slopa dyra rättegångar och fängelsestraff. Vi kan inte tota ihop hela världen i ett land. Det dödar vår särprägel av frid. De uppoffringar och det lågmälda, kuvade samarbete vi haft trots 08-styre, skall inte förbrukas av decenniernas alla bråkstakar från utrikesnyheterna? Se faran och undvik den! Kontakta hemlandet, och meddela vad deras medborgare gjort sig skyldiga till. Så får straff verkställas på hemmaplan.
Med det sagt, släpps "skitpratare" Holmlund in i manegen!