torsdag 17 december 2015

Ny-tysk censur av Google, Facebook och Twitter!

Passa på att köpa de kanske sista bananerna innan svampsjukdomen tar över, och passa på att säga din mening innan all yttrandefrihet dödats! Vi lever i en sjuk tid.

Känns ganska hopplöst, när länder som skrutit om sin framskridna demokrati, ersatt den med elitstyre utan färgåtskillnad. Spelar ingen roll hur det röstas, så blir det samma obegåvade personer ändå.
Man väljer att göra tvärtom vad sunt förnuft förespråkat i alla tider.

Så t.ex. får man inte gå in och avbryta misshandeln av det egna barnet på skolgården, utan att debiteras 5000 kronor, när man lyft iväg en skitunge!


Dubbla Svensson-mord utförda av redan utvisad leder till förlängt uppehåll, torpedens beställda mordförsök på en regimkritisk imam kostar 18 års förvaring! Det luktar feghet inför en skenande muslimtillväxt i Sverige? Ge normalsvensken ett egenvärde, istället för att offra hela landet åt alla andra. Vi är en minoritet i vårt eget land, om man skall se till visad hänsyn idag.
Det skall bli intressant att följa, hur länge våra frispråkiga bloggar får finnas kvar? Innan alla låter som traditionella gråsosse-jönsar. Viljelösa konsensus-skådespelare i den för pytte-stunden politiskt korrekta mobb-hopen.
Tänk om övriga inte dumtjurigt hade vägrat lyssna till SD´s inledande förslag, om att hjälpa på plats istället!