onsdag 20 januari 2016

Nu urholkas välfärden igen

Moderaterna har nu insett det orimliga, i att alla som uppehåller sig i Sverige tycks kunna utnyttja välfärdssystemet. Man vill se över det. -Att det ens skall behövas!! Det borde redan stå så självklart inskrivet, att välfärden är för landets medborgare. Så har man det i övriga länder. De länder som inte ens vill ha tillbaka dem som vi aningslöst släppt in på sponsrad evighets-semester. Nej, istället kräver man att Europa skall delas ut åt araberna? Vi har ju inte överfyllt den yta som skall försörja oss..

Det händer så många "olyckor", när det inte kan skyllas på frustrerade unga svenskar, med anhöriga i händerna på ryskspråkiga läkarvikarier.
Vi matas med uppgifter, om hur fredlig kultur vi får in. Ändå händer detta ideligen? Behöver vi sådana arbetstillfällen? Var det inte tryggare innan? Nu duggar det tätt med bombhotade flygplan och planeras för krig. Blåljusen anfalls.

Ute skiner solen, och snöpudret ligger vitt. Fokuserar man på det, blir man snart snöblind! Kanske slipper se skiten? Lite riskabelt inför en date, kanhända. (Skall möta en händig skogsvetare!)