tisdag 2 februari 2016

Svenska media ockuperat av jihad?

Tjatigt och onödigt, tycker jag kring media-bevakningen nu. Det kan inte anses vara en nyhet, att det nordiska utseendet är mörkhårigt och innefattar helskägg eller slöja? Våra menlösa politiker har importerat problemet, som USA inte rår på! Fullt medvetna om att Sverige saknade resurser till skola, vård och omsorg.

De "begåvade" blondinerna har fallit som käglor för dessa charmiga barn. Enda anledningen att någon med tång vill ta i "svenska flicka", är den gratis-reklam hon kan sprida bland sina lättlurade bekanta. Hon blir aldrig fullvärdig.

1 kommentar:

  1. Trots Socilademokraternas traditionsenliga oförmåga att lyssna till omgivningen, har verkligheten fortsatt förbi dem. Efter åren av systematisk åsidosättande av demokratin, har allt fler väljare tröttnat och ställt sig på SD´s sida. Idag är det partiet störst i Sverige, med sina 24%. Kaoset i samhället lär dock bli kvar mycket längre än så. Vi har tagit in problemen från hela världen! Människor som inte tålde varandra sedan tidigare, lär inte plötsligt ge fredligare nyheter? Lös problemen där de är, sprid dem inte! Enkelt. Gathundar kastreras, som humanitär åtgärd.

    SvaraRadera