söndag 27 mars 2016

Lövféns människovärden..

Nu blir det väldigt jobbigt igen. Vilken fot skall han stå på? Med avvecklad välfärd för svensken och utplånat bistånd, är det åter dags för massorna i Afrika att svälta och torkas. Inte har de hunnit bli färre sedan förra gången man räddade livet på dem. Katastroferna krymper inte från gång till annan. Tvärtom slår kostnaderna hela tiden nya rekord. Bistånds-chefer blir allt rikare.

I Aftonbladet står att läsa:"Vid årsskiftet beräknade FN att minst 87 miljoner människor kommer att behöva katastrofhjälp under 2016. Därför ombads medlemsländerna att ge över 160 miljarder kronor för att möta behoven. Det är nytt rekord.

I Sverige kommer 60 miljarder kronor att användas åt migrations- och integrationsutgifter, som är mer än vad FN behöver för att hjälpa 30 miljoner människor i Afrika. (Medan IS-aktiva resenärer begår brott.)

Torkkatastrofer leder också till ökad migration. Men de allra svagaste blir kvar, och dör i värsta fall. Bilden av den döda Alan Kurdi medförde stort känslomässigt engagemang. Det kommer garanterat bli fler och värre sådana bilder. Att svälta ihjäl är inte bättre än att drunkna."

-Hur var det som det unisont mobbade SD sade, om väl använda pengar? Var det inte så att man hjälper bäst på plats? Istället för att naivt sprida terroristerna över Europa. Det är inte ytan som saknas dem, utan förnuftet.
Knappt är melodifestivalcirkusen över, så skall vi ha oändliga galor för att rädda världens befolkning och samtidigt ge upp vår egen identitet. Konsensushysteri, precis som den var på Karl Gerhards tid! Makteliten slickade Hitler-röv och hatade klarsynt revykung, tills kriget vände. Då hatade man honom för att han hjälpte tysk-filmade Zarah Leander. Så ombytlig är den svenska modellen.

Extra spännande blir det, om det visar sig att Novgorods ros sjöngs av Rysslands informatör Rose Marie? I så fall hjälpte Karl Gerhards Zarah Leander Ryssland, att stjälpa kungahusets älskade nazism. Härliga rättspatos!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar