fredag 8 april 2016

Sossesmuts i världen, fy!

Hur vore det om våra politiker ägnade sig åt inrikesproblematiken först? Det fungerar inte att ha enbart obegåvade egoister som ryggdunkat sig fram till Nobel-middagen och kungen. Det måste få finnas ett intresse för landets och dess invånares välmående.

Nu skall jag väl inte säga att jag förvånas längre, av de IQ-rubriker som sköljer över oss. Inte så länge som Margot Wallström beskyddas under Löfvens skuggande jättehuvud.
Hur tror de, att de skall kunna skapa ordning i världsfreden, när de själva tvär-tjurigt förstör "sitt" land? Adjö, öppna skolgårdar och olåsta dörrar!

Ännu har man inte städat upp efter sig, i relationen med samerna. Fortfarande behandlas två tredjedelar av landet som avskräde. Man har inte heller fått det att fungera för de sjukskrivna/ pensionerade, utan dessa kan man strunta i.. Man skapar utanförskap för de sina. En sista klassens medborgare, med färre rättigheter än sittande långtidsturister och sponsrade terrorister.
Idag firas romernas nationaldag, på Västerbottens museum. Men alla romer var inte medräknade. De gör åtskillnad på varandra..

Jag kan komma på flera billigare och lämpliga sätt att utvisa på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar