torsdag 21 april 2016

Tolleransen bet sig i svansen

Åsa Romson brukar gråta till sig stridare flyktingströmmar. Nu kostar hennes importerade partivänner väljarsiffror. Plötsligt kolliderar de högljudda: Feminister mot islamister!
Bara tur, att ena gruppen inte vill ta i den andra med tång. (Våldtäkt får inte skyllas på importen.)

Går-kvällen kändes dock bra, efter att fler läkare fått sig rejäla avhyvlingar av verksamhetschefen. Syftet med deras arbete var inte att skadeglatt tortera! Vården skall hjälpa patienter till bättre liv. Det är inte patienternas roll att undervisa prestige-kåta läkare. Ett minimikrav borde vara god svenska hos de anställda, eller måste vi ta med arab-tolk och fredsförhandlare i vårt eget land? Någon som får upp öronen på dem!
När införs skadestånd, eller ansvar? Om vi nu skall vara så internationella.

Vi är inte mesiga, bara för fridsamma, samarbetsvilliga, härdade och utleda.
Polisen flyttas till "Rosengård", för att skydda ambulans-personal från vanemässigt stenkastande egon. (När det räckt om Romsom sett nyheterna!) Beteendet överraskar inte.
-Inte får jag allting, för att jag eldar upp mina grannars bilar? Jag får inte ens tigga utanför affärerna. Trots att jag har vett att gå ur vägen, och inte är på utlands-semester! (Besöker obevakade villor och rånar bilister.) 100kr/dag, trumfar en lärarlön! Gissa om vi givmillt skapat orättvisor i hemlandet? På tre år har hösäckarna nog för att bygga sig nya hus! Med helkaklade väggar. (SVT1 "De kallar oss tiggare")

Varför visas serier om Australiens och Canadas gränsbevakning, om vi ändå inte lär oss något av dem? Måste vi importera och behålla världens oreda?

Fantastisk 4:e finalmatch! Tyvärr tre av fyra matcher till Frölunda..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar