lördag 4 juni 2016

Sverige och flugornas herre

Svenskarna är en scout-kår! Fogligt följer man, vart än flöjeln pekar. Oavsett om den är grå, blå eller.. brun. För vad skiljer Hitlerjugend, från andra scout-kårer? Alla med sin början i beredskap och truppformation. Alltid redo, att följa.
Jag var själv med i scouterna och mötte där samma godkända mobbing, som omgav en i skolan. Ledarna arbetade på det dagis som redan format klasskamraterna. Föga hjälpte kampanjer som "Rör inte min kompis", eller Non smoking generation". Knapparna var bara mode-yttringar, för de som hade en slant över och behövde personlighet. Få tog någonsin in vad kampanjerna handlat om? Ungefär som med konfirmation och politiska val. De hör bara till! Kanske kan man få sig en moped på köpet. Eller en Stockholms-lägenhet. Något att skryta om, på rasten. Kungahuset, med fot hos både britt och nasse.

Det är skrattretande och tragiskt, hur de etablerade partierna kunnat frysa ut så stor procent av väljarna, för att rädda sina löner. Övriga befolkningen får skära ned på sitt. Invandrarna lockas till högre studier, genom bidrag. Dold arbetslöshet, medan våra utförsäkrade och sjukpensionerade aldrig blir fria CSN-lånen! Till det räcker ingen sjukpension. Den följer inte med politikerlönerna. Svenskar har inte råd med akut tandvård längre. Nödvändig efter nysvenska felmedicineringar.

50.000 o-önskade män från mass-importen, förväntas gömma sig i landet. Det sedan feminist-Löfvén hade för bråttom att släppa in dem alla. De borde aldrig ha kommit innanför karantän. Istället var det så viktigt, att gemensamt frysa ut 13% oroade svenskar. Snart stal man SD´s politik, och tycktes ha gjort något fantastiskt: -Man hade hunnit kritisera alla andra EU-länder och gett flyktingar falskt hopp. Humanitärt, om man frågar scoutledar-Frasse. Ta den om kejsarens nya kläder!
I vårt avkristnade land föreslås att nyanlända bråkstakar lotsas till moskéer, för att snabbare komma in -och ta över! De har krutet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar