lördag 31 december 2016

Staten önskar död åt biograferna? Raketer mot folket.

Allt handlar om pengar. Först gick regeringen i Hollywood-jättarnas ledband, och hetsade emot visselblåsarnas portaler för fildelning. Efter att i årtionden lagt lager på lager av lagringsavgifter på både kassettband, tomma skivor och HDD.
När försöket att kräva TV-avgifter i efterhand från alla som betalat dyrt för sin IT-teknik misslyckades, väljer man nu att attackera biografer istället!

Eller tänkte man alls, då momsen på biobiljetter i.o.m. årsskiftet höjs? Från 6, till 25 procent!
-För er som inte haft råd att gå bio den senaste tiden, behöver jag kanske inte säga att biljetterna redan är tillräckligt dyra? På det tillkommer kemtvätt av kläderna man suttit i, då så få har vett eller stil att uppföra sig i salongerna! Jag har städat efter dem..
Det är inte rent och högtidligt längre, att få uppleva film på stora bio-duken.

Hur skall vi kunna se denna saftiga höjning, som ett välvilligt stöd åt den nya "kulturen"?
Vilka folksamlingar skall de importerade IS-cellerna attackera? Caféerna har de själva ockuperat. Alldeles intill den kontantfria bankomat-kön.

Vidare anser jag kriminalvård av utlänningar vara slöseri med svenska resurser. Utvisa dem, tillbaka till Afghanistan i det här fallet, och verkställ straffen där! Håll Sverige rent. Säg inte att den o den nyregade brottslingen är hemmahörande i ngn. svensk ort. Han hör inte hemma.

Våra elitförband borde inte göra utlandstjänst. Stefan har tagit hit problemen.

Kan vi ikväll få Överkalix samtliga "fyra" invånare att rikta hela raketarsenalen mot sitt kommunalråd, så att vi får se hur pass "fostrad" han är? Problemet som råder varje år, är att det på de flesta orter finns fler invånare än det gör i Överkalix. Dessa har inte visat sig klara av att följa lagstiftningen kring fyrkerier. Eländet tar fyr inne på lokal-bussen, i trapphusen, över hela dygnet och i veckor! Det har blivit en sport, att kasta in smällare bland andra levande. Helt vettlöst. Protesterna har gällt det allmänna missbruket i första hand.
Då det inte har hjälpt, efterfrågas totalförbud.
-Sker för många olyckor, medan polisen är upptagen på annat håll. Jag fick min förre valp förstörd, av två felriktade raketer. Kompisen fick hemmet utbränt.