torsdag 16 februari 2017

Sluta beskylla svenska städer för massmord!

Vi får knappt lämna korrekta signalement på de brottslingar vi ser omkring oss, utan att det anses rasistiskt. Istället blandar vi helt ovidkommande in den kommun eller stad som tvingats ta emot dem. Det ger dåligt rykte åt tidigare gemytliga och väl fungerande svenska samhällen. I tv får vi höra nysvenskars krav på regeringen, att något måste göras. Ja! Lämna skiten utanför landsgränsen? Vi har inte haft sådan här grov brottslighet sedan MC-gängens inbördes uppgörelser. Inte ens då var det särskilt ofta. Nu är det dagliga skjutningar. Alla resurser slösas på samma oönskade grupp. Snabbt ynglar den av sig, som grodor.
Vi har inte bett om att få hit problemen. De är Stefan Löfvens! Istället har vi dessa lönebidragare aggressivt tjattrande i alla annars diskreta service-yrken. Man tror det är slagsmål på gång, vid trappstädning och på bussresor. På de kvalitetssänkta byggarbetsplatserna skriks det på ryska. Knappast en avslappnad tillvaro, eller start på dagen.

Jag känner äldre människor som utbildats i Karlskoga, utan att bli "hemmahörande" massmördare. Tvärtom fick de stå ut med att visiteras av nazister, vid järnvägsstationen! Sådan är den svenska neutralitetens historia. Falsk o genomruttet beräknande.

Om inte politiker var sådana outbildade och finansiella egon, skulle inte missnöjet behöva vara så stort. Idag är SD det näst största och stabilaste partiet! Utan att ens vara omtyckt.