söndag 9 april 2017

Köksstolar för 42000 kr? Väntat kaos.

Kylan har återkommit till viss del. Ny snö ligger åter blöt på marken.
Hunden o jag hann samla på oss rundor kring stadsdelarna. Delade på godsaker, hamstrade döda blommor, LED-lampor till trädgården och hål-fria sockar.
Hemma höll jag på att vara utan stolar kring bordet, så jag blev väldigt glad när jag fann en som både var skön och snygg! Satt gott i den, när blicken föll på prislappen.... Tur att jag satt! :D


Har också varit upp till syrran och rensat bort åldrad IT-utrustning. Åldrandet går för snabbt, med tanke på det ansvar som bankerna lägger på privatpersoner! Vi förväntas alla ha säker programvara och tillräcklig bandbredd. All kostnad läggs på privatpersonen! Post- och bank-giro går knappt att finna blanketter till! Trots att vi betalat för vardagsmenyn. Är det service?

TV och radio-tablåer är åter helt saboterade, för att alla plötsligt vill visa sig inställsamt mänskliga. De annars hatade stockholmarna heter det nu landssorg kring! Politiker, skräniga pop-divor och det kungliga nasse-huset samlar poäng på fyra ihjälkörda, p.g.a. av ännu en importerad och utvisad terrorist. Han skulle aldrig ha släppts in. Isolera problemen där de hör hemma!
-Det är tillräckligt illa redan, att vår egen bussflotta är så undermålig, att passagerare dör. Nästan lika många på kort tid, men redan bortglömda. IKEA slutade sälja köksknivar, för att Löfvén skall få stå och vara lik en amerikansk presidentkandidat! "Vi är minsann med i FN´s säkerhetsråd vi". Ka-blam! Sverige skall vara ett tryggt land. Vi drog utstuderat fördel av Hitler, och nu släpper vi in nutida storköpare av Mein kampf, att ta upp förföljelsen av judar. Låt oss bjuda in alla krigshärdar, och rör ihop dem bara!
"Låt oss införa total övervakning av ursprungssvenskarna. De är enkla att följa. Skyll på penning-trafiken till IS, och alla skägg-barn som hämtar bomb-manualer på internet." Hur det nu enklast hade kunnat undvikas.. Naivt! Det är komiskt, hur man nyss bemötte Trump´s oprofessionella kritik om den importerade brottsligheten i Sverige. (D.v.s. Sthlm, Gbg o Malmö, enligt mediabevakningen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar