lördag 24 juni 2017

En glad midsommar.

Att temperaturen varit tung i gumpen, det har nog ingen missat? Det har haft liknande inverkan på oss gående. Så pass att jag somnat mitt i samtal! Ibland kan det vara nog så skönt... ;)

Vi hade planerat för att ses som familj på midsommarafton, men ohälsa tar inte hänsyn till vad dagarna kallas. Det fick bli trevligt ändå! Färre kring bordet och med kontakt över telefon istället. Måste få retas lite!
Min matbutik har som vana att ge bort tårta till fem och tio års firanden, så det passade bra att hämta ut en sådan till helgen. När vi var flera att dela bland. Grädden och gubbarna överraskade med sin fräschör!
Samma butik erbjöd potatis för 1kr/ kg, lösgodis under femman samt fyra wienerbröd för tian. Det känns som att jag riktigt har haft fest, utan baksmälla.

På det måste man nog vara lite snäll o nyttig (onyttig)? Fortfarande skall det vara roligt, så moder fick sig värsta "trial-bromsen" på vintercykeln! :D Hade två set liggande, som gick att renovera ihop till ett. Systemet slog inte riktigt igenom där kring 2012, innan skivbromsen tog över. Priset på 700 kr, lockade inte någon bredare publik. Speciellt är det hur som helst, och en väldigt bra bromskraft jmf. med tidigare Canti eller V-broms. Mindre risk för is-problem.
Kanske mest för oss med intresse ändå..
-Bling-bling vid luftpumpen!

Hydrauliska Magura HS11