söndag 27 augusti 2017

Hädanefter blir det skyddsjakt

Så många trivsamma stadsdelar som har förstörts, sedan massimporten av invasiva skenade iväg. Inte nog med att de vandaliserar och bränner ner våra dugliga bostäder, de skaffar sig penisförlängare i form av amstaff, dogos och rottweiler-blandningar, som de styrketränar och mister kontakten med. Sedan anfaller dessa den övriga omgivningen!
Då ID förfalskas och kontantkortstelefon inte är personbunden, finns det inget att anmäla, till fika-polisen. Så där står vi, bland tiggare, papperslösa och skäggiga barn. Det är bara att låta sig mejas ner, om man skall vara lydig Stefan Löfven. Den skyldige svarar aldrig mer på telefon 0727362346.

Jag klarade skolgången på järnvilja och kniv-backup. Lärde mig skjuta och kasta yxa kontrollerat. Trodde att jag någon gång skulle få slappna av? Inte det. Solidaritet gäller inte den svenske. Skjut, gräv och tig helt stilla.

Idag fick jag hunden attackerad, av en blatte-amstaf. Fanns ingen respekt för underkastelse-signaler. Det bets istället blodigt i ljumske och penis, trots ryggläge.
Precis var jag kommer att sätta bladet framöver!

-Tack för det Stefan. Du har mitt misstroende.