tisdag 16 januari 2018

Blåsigt, med fast form på det vita

Två veckor med vinter. Överlag fina utedagar. Vissa med mera äventyrskänsla.
Efter att invandrarna vuxit upp och förklarats myndiga, har det nu blivit nödvändigt att förbjuda o-registrerarade kontantkortstelefoner. Detta för att enklare kunna följa våra terrorister. Blir samtidigt värre för adresslösa och oss som vill få slippa telefonförsäljare och förföljelse. Tack för det Lövfen! Vi skattade inte för att ge bort allt.

Johannes Brost och Cranberries 46-åriga sångerska är båda döda. Blir att minnas de gamla bilkassetterna och "Zombie".. Vilken röst-lek!


På TV visas en serie om välfärdens demontering. Med start i vården, ett andra avsnitt om polisen o.s.v.. Vården har vi allt för god kännedom om. Ett läkarbesök kommer att kosta 600:-, innan man fått ihop en hel mening? Oftast ett felaktigt svar!
GV Persson och Rolf Lassgård ger "Den döende detektiven", med en populistisk syn på hur pedofiler skall hanteras. Väl spelat, men lite bekvämt slut? På bio visas Three billboards på samma tema, blandat med sydstat.
-Annars är trafficking ett återkommande tema för film nu. Inget mer om FN-soldaternas länge dokumenterade köp av barn. Vi är i säkerhetsrådet.

Senaste dagarna har det varit vindstrutar över hela Norrlands-kartan. Inte får jag in mina fönster för det. Dags att varna allmänheten för Joakim och hans målningsfirma! Oavsett han blir kvar, eller flyttar till annan ort. Betala aldrig i förskott till den mannen! Det finns mycket roligare att lägga i.

Stig Lindbergs osunt feta springare. Femtusen kr, är det loppisfynd? :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar