torsdag 15 mars 2018

Riktig vinter, med vårkänslor

Börjar med 6:e mars, då vi hade minus sju grader och nysnö. Var lagom att dra hem tio kilo kött åt hunden, samt ta det lugnt framför TV:n med korsord och telefon.
På onsdagen fick vi äntligen en sop till entrén! Efter att där redan blivit rutschkana för masochister. Blev en tur på loppis, genom elva minusgrader. Tankarna rör sig kring stugan och hur där ser ut nu. Om det är dags att byta torrbollar inför våren? Snöfall håller oss dock hemma, när inte annat gör det.
Helgen 10-11 innehöll massage och fika-besök. Tröttsamt Mello skippades. Söndagen var solig, men jag mör. Var bara att ta det lugnt! Dreglade över fina Tradera-pipor, som alla fann sina köpare.

Den här veckan har också bjudit på ny snö. Måndagen hördes ge 15cm i blidvädret. Blev inte så värst skop-halkigt ändå. En bra dag för att se film.
Tisdag hade det tinat fram mängder med hundägare, och det blev trevliga möten! Roligt att se olikheterna och glädjen.
Onsdag var kalasfin med snö upp till grenen, sol, och BT-varmkorvar. Jag fick mig kramar och superlativ av en yngre, mycket generad tjej. -Inte alla dagar det heller.

Idag skulle vi egentligen ha varit i stugan, men nya turer med nack-bekymmer låste oss i stan. Skadligt, på ett fantastiskt solsken. Fick besöka hundbekant och hoppa mellan skop-lassen av snö istället.



Högarna når ovan garagetaken och täcker halva parkeringsplanen. Verkar som att man snart börjar bygga höghus utanför fönstret?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar