lördag 14 april 2018

Skellefteåsolen lyser över oss, veckan lång!

Jo då. Det börjar vara tradition med SAIK-spänning så här års. Egentligen borde de sanerats bort, p.g.a. fulspel genom hela säsongen, men med tanke på hur det fungerar i svenska akademien, så skall man väl inte ställa högre krav på några ruffliga mobbare på stålblad? Håll på de viktiga traditionerna bara!

Solen går bra att njuta oavsett och flinten har börjat blinka rött! Har blivit mycket gott fika i hörnan och inne. (Glass wienerbröd, vanliga wienerbröd, vanilj-hjärtan och äppelmunkar) Jag läser Pestens tid (1978), av Stephen King. En segstartad berättelse om slemhosta och dess spridning över USA. (Har gjorts tv-serie på storyn.)

Flint var det... Jag har snaggat och ansat knoppen, så den blivit mera utsatt för vädret. Vidare skållades öronen i bastun, då det blev spontansittning med grannar och bekanta i två timmar!



Pengar liksom lekamen skall visst rulla, så här förnyas med lakan, veckodags-sockar och blå gymnastikskor inför våren. Kvarterets skräpiga tomburkar finansierar hundens Dentastix denna månad. "Skräpet" som är bilburet höll nära på att köra över grannpojken, så nu väntas nya trafik-skyltar kring gården. Hoppas det tar ned farten på oduglingarna?
Vart har stil och hyfs tagit vägen? Ersatta med smartphones och dum uppsyn!

-Fredag den 13:e april hölls mormors och morfars krigsvigsel. Hennes bringare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar