söndag 10 november 2019

Diabetes överskuggar prostata-cancern.

Som vanligt ägnas mera uppmärksamhet åt kvinnors bröst, än åt männens skrev. Det syns inga blå mustascher, där de rosa banden viftades. Istället kan vi välja om vi skall titta på Peter Jihde, sexövergrepp i krig eller fler kändisar på naturvandring? I min sommarby miste vi en stor resurs, p.g.a. nonchalerad prostata-cancer. Den vanligaste cancerformen i Sverige! 10000 drabbas varje år, medan det dör 2500. Åter hamnar ljudvågor i fokus, när det gäller krigföring mot fienden. Tänk ifall man kunde lägga in dem på Spotify?!

Annars då? Vi har vinter den här helgen, med rykten om en dm. Tur jag hann få luft i bildäcken på torsdagen, medan det var torrt och fint. Senare har bilar glidit in i varandra, vid de blankpolerade korsningarna. Anpassa farten, var det?

Jag fyndade en radda handdukskrokar till stugan, samma stund som en sällan skådad bekant valde att bjuda på ubåtsmacka hos Victoria´s! Lika trevligt som oväntat. Så lätt att bara rationalisera bort osynliga bekantskaper, i tron att de är någon annanstans? Ta reda på det! De kan behöva dig.

Helgen innehöll massage, jordgubbar, choklad och vanilj-glass. Ny TV handlades åt mamma, och skall installeras på måndag. Taxi-killen var bussig och bar upp den åt henne, efter samtal om mormors hemtrakter! Han var därifrån.. Sörjde hur det blivit, i.o.m. det nya klientelet.
Inte är det byggnaderna som det är fel på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar