onsdag 6 november 2019

Klart man blir lite trött..

Klart att man blir lite trött, efter flera fraktresor med cykelkärra. Tagit vara på dagarna, genom sköna lunch-promenader. Den lilla sol som ges, kan knappast skada.
Har försökt vädja till förnuftet hos någon Rikshem-anställd, utan att finna någon med sådant. Det blir bara att skriva under på uppsägningen av våra befintliga garage och invänta dubblerade hyror och strypt ström! Kostar mig 6000 kr ur vård-budgeten, om jag inte vill att de "nyinflyttade" skall välta och bränna upp bilen. Nytt får jag inte råd med, och försäkringarna lär inte krympa framöver. Tack för det, sossar! Smidigt att förneka era tidigare väljare.

Skrev till AMF pension och undrade hur de kunde ta mina pensionspengar, till att sponsra ett ockerföretag som ställer fattigpensionärer på gatan. Ännu inget svar. Hyresnämnden har inte tid för frågor, och hyresgästföreningen struntar i livskvalitet kopplad till lokalhyror. Efter EU har hyresgästerna ingen på sin sida. Regeringen svek, när skatteomläggningen (90-tal) lades på dem som enbart hyr. Många blev då oplanerat bidragsberoende. Förnedrande! Nu fiskar man efter att ge våra inbodda lägenheter åt den importerade avelsfarmen. Vi kan gott betala mer, för mindre?
Bliwa försäkringar verkar ta bort ersättningen för begravningskostnader, efter att 85 år passerats. Vi vet vad som hände bilvraken, när skrotnings-premien slopades.

Helgen mystes dock till i solhalkan, med väntad Venturi-pipa och inflytt i piplåda. Finns utrymme för en till Stanwell.
Ute fyllde och tömde sidensvansarna rönnarna!
Hemma skänktes akvariet bort, efter drygt 15 år?
Ny tur med cykelkärran idag, då moders TV lider av ålders-krämpor. Personalen på Elgiganten var åter otrevlig och lämnades därför stående kvar ensamma. Unga fjantar! Blev lunch och spel hos mamma, innan jag skrotade mina gamla slalomskidor från alpresorna. Även de trettio år gamla vid det här laget, och högljutt klagande.

Återstår att leta vidare efter prisvärd 32-tummare en stund. När vi ändå tvingas till TV, via skatt-sedeln. Valfrihet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar