torsdag 21 november 2019

Smutsiga affärer och säkert tänk

Det är inte bara Göran Perssons Swedbank som behöver tvätta byken, lorthalkan tvingar en och annan hundägare att tvätta buken!
Svart fredag som blev en månad, annonseras nu som en svart vecka. Undra hur lång den då blir? Tämligen onödigt med rea, när vädret och nedstämdheten redan ökar konsumtions-hysterin!

Har smugit fram med lite småfix. Värmt ur Polon luftfukt, laddat på batteriet, bytt ut klagande kupevärmare och rakat fejset. Veckoslutet var vintrigt och inbjöd till extraturer med hunden. Moders broddar blev utbytta, med klar skillnad!

Måndagen bjöd på skop-halka över det vita. Gården intogs av en imponerande, rullad försvarsmur! Några dagar.. Fortfarande med gynnsamt underlag för hundutflykter och besök hos mamma. Både hon, syrran, jag och stugan har nya Melitta "easy" kaffebryggare. Känns som en bra investering att slippa glömma spisplattor, eller riva omkull balanserade filtertrattar. Bryggarna stänger av automatiskt, efter max 40 min. Då hinner man få sig en varm påtår!

Andra hälften av denna vecka saknar helt vita inslag. Blötsvart grus och smuts, överallt. Går långsamt med hunden, ner till Ö&B. Fyndar ett par olika luvtomtar. En med "riskropp" till cykelhyllan, och en halshuggen LED-skalle till bilbackspegeln. Klart charmiga, i sina mörkgrå luvor. Friserar mustascher av skäggen, för ett mera neutralt "Texas Sam"-utseende.
Surdimman känns i både kropp och humör. Något som badkaret får ta itu med. Städskåpet har nytt Vileda-garn inför golvtorkningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar