torsdag 19 november 2015

Löfven: Skyll inte på väljarna!

Det är inte "Sverige" som varit naivt. Vi ville inte ha in oron. Men du har satt munkavle på befolkningen! Aftonbladet anklagar symptomet
Du hade redan kaos i ekonomin. Där var för hög arbetslöshet, svikna företag, bespottad religion, sjunkande skolresultat, övergivna landsdelar och skrotad vård -utan att öka prioriteringen av importmänniskor ytterligare! Redan den statliga järnvägen och de vita bussarna tog hit fascister. Vi behöver inte förvånas, över att det nu kommer in dynamitarder med krut-burkarna!
Säg istället öppet, att du ligger med Obama! Utan att vi vill, får vi nu genmodifierad gröda och total övervakning av all vår kommunikation. Prata inte om frihet. Den har vi inte haft sedan Gustav Wasa. Den ljugs bort, i tron att befolkningen är korkad.

Idag är Internationella Mansdagen, och de överbeskyddade och bortskämda kärringskrällena med sitt rödfärgade hårsubstitut, går och gnäller högljutt i mataffären: "Trodde att de hade resterande 364 dagar om året!"
Reflektera över vart prostata-reklamen tog vägen? Varför vi inte har ett mans-museum (Bara kvinno- och folklivs-museum)? Varför inte män tydligare kvoteras in på kvinnojobb? (På moderna Hedlunda genus-dagis, tog man verkligen i och anställde tre män. Av 14 anställda.) Vem bryr sig om männens psykiska ohälsa, efter att de fostrats av kvinnor? Vem väljer att bo med en fattigare man? Är det jämlikhet som söks?

Om vi kanske skulle ta och plocka bort allting, som männen ändå har gjort, ordnat och uppfunnit för allas väl? "Kvinnor kan" få försöka. Utan särbehandling!
Vi behöver inte kvotera in lägre kunnande och ointresse? Till det finns politiker.
Feminismen dör med sitt inre kackel. Margot Wallström och IQ-gänget!
-Stefan lär hänga kvar i ngn. kjol-fåll och vilset följa varje vindpust.

1 kommentar:

  1. Från byst-drottning till trash-queen.. https://www.sydsvenskan.se/2023-10-28/succeforetagets-sopberg-kvar-storsta-miljoharvan

    SvaraRadera