onsdag 23 december 2015

Margot cyklar vidare.. Go´hjul!

Att Margot Wallström vill skicka trupper till Malå, visar på förvirringen. Nyårsrevyerna lär ge många repriser av hennes framträdanden! De är komiska, i bästa fall. Så har man t.ex. redan gjort om "den strålande stjärna", till "den falnande stjärna, som saudierna stena så gärna".. Det är Löfvéns stolthet det!

I Umeå tillåts mat-jättarna ta över i stan, på bekostnad av gatubildens matvagnar. Förr var små-kiosker garanterade jobb åt de halta och lytta. Kvar i ett dött centrum blir nu de antastande tiggarna, vilka blockerar ingångar och brevlådor, samt överröstar information vid tågstationen. -Icke medborgare, men med alla extra rättigheter. Nu skall svensken utbildas/ indoktrineras i antiziganism.

Det handlar inte om folkgrupp. Utan om antal och uppförande! Man kan inte prata om rasism, då de själva skämmer ut sig. Mordbrännande invandrare och övertids-semestrande regelbrytare.

Svensken ser nu på nyheterna och på vädret, och blir enbart deprimerad därav. Vi har inte överbefolkat jorden. Vi har inte krigat ideligen. Vi har inte gratis fått alla dessa sociala rättigheter och förmåner i Sverige. Vi har inte skattat för att återuppbygga efter andras oförmåga till fred. Allra minst, när de ändå kommer hit och slåss? Det morras, och missnöjespartiet fortsätter att växa. Moderaterna återgår till sin Rheinfeldska ungdoms extremhöger. Allt för att vinna röster från SD, på deras politik. Man vill inte släppa ifrån sig sina egna löner.

Här hemma, har grannbarnen åter hängt pepparkakshjärtat vid min dörr. Kroppen är ond, kostnaderna stiger och vården uteblir.