fredag 24 november 2017

Familjär blöt vinter och fredag hela månaden?

Hunden har hunnit vara hos mig i fem år. Bars hem på fars dag. Det är den anledning vi har, att fira dagen! Inte så stora skillnader, utan det blir lite extra gossisgoss.

Retro nitsadel från Brooks, Selle san Marco eller Biltema?

Min lya har liknat verkstad, på sistone. Men nu är det ordning! Återstår att finna en skivbroms till Scale:n, bestämma drivlina på Aspect 55, samt att pensionera vinter-härken framöver. Insåg att jag har kvar värden i den! Byggd med nya delar, på skrot-ram.

Vi har hunnit få ha flera dagar vacker vinter, med is på både sjö och älv. Jycken har varit så fräsch, efter turerna. Men inatt regnades gatorna (golven) lortiga igen. Blev inte ens halka kvar! Barnen får leka i snömos. :(
Känns som ett år, då många ur etablissemanget bytts ut. På det har vi Metoo-aktionen, som lynchar gubbsluskar och butchiga flator. På sätt o vis skönt, att djungeltrumman funkar. Svineri borde straffas oftare, via rätts-systemet. Inte i media.

Det har njutits av både goda abborre-byxor och rullrån! Lite pyssligare och väldigt trevligt. De där sakerna man minns till. I vinter kanske vi även får morfars dopp-vänliga pepparkakor? Endast rullade och skurna.
Stugfönstren uppe är betalda och förhoppningsvis sitter de snart på plats. Vill ogärna ha in blås-vädren. Återstår tre spanjolett-rutor, sedan är det klart! Bryr mig mindre om den söndertjatade svarta fredagen, med samma årligen återkommande rea-varor. Hur många hylsnyckel-satser behöver hushållen?