måndag 12 mars 2018

Maktinaveln våldtar kommunerna

P.g.a. obefintlig variation i det politiska urvalet, hamnar vi ständigt i samma PK-pinsamheter. Det ena man säger och verkligheten kvarstår. Det går inte att fylla ett glas hur länge som helst, utan att det drabbar omgivningen. Hemtjänsten betalas dyrt, i pengar och p.g.a. integrerad arbets-slöhet. Skydda era tillgångar!


När den lilla klubben för inbördes beundran och fingerpekande emot de avvikande valde att tvinga alla kommuner till flyktingmottagande, då visste man redan om att här fanns bostadsbrist, för stora barngrupper, långa vårdköer och för många arbetslösa. Lövfen ville dock få vinka i TV, som varande FN-representant. Poänginsamlingen innebar mutor, som snabbt tystades ner.
I kravet på kommunerna finns inget som säger att man som flykting skall ha livstids hyresrätt, subventionerad av skattebetalarna. (Likt EU-migranter) Ändå riktar de talibangråtande miljömupparna kritik mot moderatstyrda kommuner, när dessa vill frigöra lägenheter åt väntade mass-strömmar. Jo, de torde också få komma.
Trots krig och hungerkatastrofer, blir de under radiohjälpens insamlingar bara fler och fler! Hit kommer de från alla håll och har krigen med sig. Skolor fylls av omvänd rasism. Effektiviteten hos vår poliskår har inte ökat. Det är den ursprungliga befolkningen som skall lära sig tåla fler motgångar, medan de styrande löser ut större avgångsvederlag.

"Jag tar mitt ansvar", som Maud Olofsson brukade rappa fram i varje intervju. Det betalar vi för än! Ja visst ja... Det har ju varit internationella kvinnodagen, mitt bland alla metoo-dagar! Det måste vi fira med något minnesvärt. Eller..