fredag 1 januari 2016

Gott nytt sår!

Nu syns det vinter (x2), det var väl roligt? Hurra! :)
Snömoset har lagt sig som en blöt micro-fiber, över de pyrande resterna. Det ser precis så förljuget fräscht ut, som alla bestämmande vill få ge intryck utav.
Det förr så värdiga nyåret på Skansen, förde tanken till en övergödd karneval i Rio.. Zappade snabbt vidare till engelska mord!

Lyssnade av radions rapportering över nyårsfirandet och sneglar räddhågat på jycken.. om han skulle vilja hugga mig i ryggen?
Människor festar så konstigt. Knivar och gevär i firandet, så vida de inte matar barnen med smällare! Fyra (uppenbart) o-älskade barn har tillåtits titta för nära på raketerna, och en vuxen har betett sig på samma nyktra vis. Säkerhetstänket är på topp. Hus brinner ned, från balkongen.
Det är verkligen imponerande, hur civiliserade vi hunnit bli i informationsflödet!

Jag är glad att här var lugnt. Bara grannarnas nya carport som antänts, och tio däck sönderskurna. Kanske slipper jag få en till hund förstörd, med tretton års upprepat lidande! Hoppas att rytmsektionen lämnat huvudet? ;)
Nu väntar ett kar på denna bad-tunna kropp.

Efter kvällens "Sommarpratarna" står det klart: Man bör vara sexuellt avvikande och ha ADHD, för att bli lyssnad till idag. Där finns den fördolda klokskapen. Där passar inte skötsam eller avhållsam och asexuell in. Inte förlegat plikttrogen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar