måndag 18 april 2016

Muslimgråt och judehat?

Sittande regeringen är ingen lysande samling genier. Så mycket oreda den hunnit skapa, på kort tid!
Alla dessa plumpa uttalanden och beslut utan förankring hos folket.
Medan FN gick emot den gud vars son judarna lät döda och paxade land åt dem, så går svenska politiker emot FN och retar Israel, genom att stötta Palestina. Där är ett jordgetingbo!

Jag återkommer till att man borde undvika den internationella politiken, och fokusera på den nationella! Det skulle hålla våra politiker fullt sysselsatta ändå. Kanske hålla dem borta från några miljonfallskärmar, ett tag?

Sverige behöver inte förändras. Folk flyr hit, för att det är Sverige! Vi har hållit oss lugna. Då skall man inte återskapa samma krigshärd som det flytts ifrån? Anpassning bör ske hos de anlända. Det är där kraven skall ställas. Sverige är sekulariserat, på bekostnad av vår historiska bakgrund. Beslut skall inte styras utav religiös fundamentalism, utan av logik, vetenskap och medmänsklighet. Men så har det inte blivit, utan alla rättigheter och hänsyn går istället till utländska och förlegade värderingar. Pengarna tas direkt från vårt uppbyggda trygghetssystem.

Lös problemen på plats, och inför familjeplanering. Ok för flyktingar i hanterbar mängd, men kastrera vid gränsen! Vi skall inte behöva höra sådant ansvarslöst som "Hädanefter gör vi bara barn och uppbär bidrag!" Gågatorna är fulla med tvillingvagnar och rullande skinkor! Där råder ingen brist. Nativiteten pågår dessutom för fullt, redan i flyktinglägren. Det är inga små skaror av PR-lämpade bebisar som försummas. Andra får ta hand om följderna?
-Patent Kelle Dalberg, på de vingliga ägg-kopparna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar