lördag 13 februari 2021

Stabilt kärvt

 Måndag efter pulkadagen, hade vi kramp i vader och nackarna var stela. Termometern ute höll sig på minus sexton grader.

Kallare ändå på tisdagen, med minus nitton och snöblister. Tidig Permobil-tur till tandläkaren, p.g.a. mediciner.. Härligt folktomma lokaler! Efter den knock-outen väntade tv-serien om Tjernobyl. En farlig mix av obegåvning och storhetsvansinne, hos människor som getts möjlighet att styra andra. Hur det sedan påverkar, beständigt.

Onsdag börjar glesbefolkat(?) med arton minus. Vid minus  fjorton igen, görs en cykeltur för mat. Blir hemlagad pizza och tidiga semlor! Ser "En oväntad vänskap", på nytt. 

På fredag skulle det besiktas anpassad Peugot. Naturligtvis är det -26 på torsdag-morgonen! Bilen går igenom, trots Ortmann. Däremot dras ramp-fästena sönder, efter att knappt ha skruvats på plats... Det är en evighetsmaskin!


Åker åter till Vännäs och -14, med ett provex av Rökringar, vissheten att jag får en Scott Aspect från Polisen, samt efter att ha monterat några decennier nyare hjul och växelsystem på mammas cykel! Annars var Umeå sig likt. Inget som lockar. Samma tryckande ångest-kammare, som när jag flyttade dit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar