söndag 21 mars 2021

Hårt, festligt och nostalgiskt


Spontant känns veckan spretig och svår att sammanfatta. Temperaturen slår, mellan plus fyra och minus tolv grader igen! Nysnö däremellan. Missar Trio.

Med de växlingarna följer mycket blåst. Passar fint med lite filmtittande! Kan rekommendera "Hugo", om en föräldralös pojke i ett stationsur. Jättefin.

Ute har skaren blivit betonghård, så att det går att pumpa sig fram på lekcykel! Hunden följer med och trivs dagligen, längs skoterspår och solig älvstrand. Nytt koppel har han också fått! Utan rost.. 


På onsdag bjöds vi surströmming, hos grannarna.  Där har man gjort "burken" till något vardagligt. 😋

Torsdag var i blåsigaste laget. Lämplig dag att sätta om blommor på! Rötterna höll på att vara trångbodda. De hade nog gillat vidderna i Tom Hanks "News of the world", en social western. 

Den nittonde läser vi att V:a Esplanaden nått ner till lägsta kväve-dioxidnivån, sedan mätningarna började 1989! Det tog verkligen tid. Jag fick tillgång till mätningarna, när jag skrev specialarbete i gymnasiet.. Då var de inte officiella än. Nostalgi!  Annan nostalgi på kvällen, då Jeanettes Emma firades. Alla syrrorna och Palles två tikar på plats, förstås! Nu blir nog pusslet. lagt... 😁 Rocka sock!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar