tisdag 22 september 2015

Den som spar, den...blir rånad!

Varför skulle våra förfäder bygga upp landet till att vara självförsörjande? Varför ändrade man till familje-planering och 2.2 barn? Varför har vi försämrat tand-försäkringen och backat pensionerna i omgångar?
Var det för att så många fler skulle kunna ta över landet?

Självklart kan man slänga högerspöket Palme´s självgoda framgångsfloskler i ansiktet, på utsatta som vågar tycka att nu går det för långt.

De som skott sig, har fortfarande en marginal att vara PK på.
Vänta tills de också behöver sjukvård, åldringsvård eller börjar bry sig om skol-resultaten. Det är nedmonterat!

Vanliga sjukdomar behandlas inte, utan debiteras enbart. Ingen hålls ansvarig, utan du möts av ngn. militant representant från alla årtionden av sponsrat krig i mellanöstern. Våra läkare trauma-praktiserar, på annan ort. Nu skall man ta hand om misslyckade skönhetsoperationer, osund snabbmatsfetma, samkönade par som vill insemineras gratis, importerade köns-stympningar, utländska tänder som spretar. Helt i onödan!
Rädda svenska underliv, från att spräckas av tidsbristen på BB. Det gick tidigare.
Vuxna svenskar har inte råd med tandställning. Diabetiker och höga kolesterol får stå tillbaka, för andras lyxåtgärder. Våra gamlingar missköts, medan enkom äldreboende planeras för nyanlända. Ensamkommande barn, skall inte behöva hamna i lika dåliga stödhem, som våra förnekade!? Nykomna har högre månadsersättning, än de som hunnit göra rätt för sig. Samer blir utan hemspråksundervisning.

Alltså. Det saknar inte betydelse, vad nu en fjärdedel av väljarna muttrar! Det är inte konstigt, att retro-trenden växer. Vi saknar, hur det en gång lät och såg ut. De gamla värdena. Att man vårdade det man hade, och tog ansvar för sin avkomma. Vidderna och tryggheten.
Ett snällare sätt att uttrycka problemet på: Expressen, den tredje oktober

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar