lördag 10 april 2021

April. april dumma sill

 


Anfall är inte bästa försvar, enligt empiriska studier i Anders källare. Efter avslutad påsk-lunch skulle det pickas ägg mot varandra. Samtliga valde att fronta med den spetsiga sidan först. Anders däremot, valde passiv aggressivitet och höll sitt ägg stilla. Vann med den metoden, hela turneringen!  Finns det någon fysisk förklaring?


Umeå älv är numera öppen, i stora delar. Skotertrafiken har minskat, men däremot sitter människor och pimplar alldeles intill det strömmande isvattnet! Man kan inte dö fort nog, tycks det?


Kalldrag och april-väder i omgångar, får nacken att protestera. Jag själv är vårstressad, vilket Jeanette känner.  Stackars människa! Massage och korsord, når bara så långt. På onsdagen åker vi hem till mig, och övernattar. Var riktigt skönt. På torsdagen får hunden sig en Nydala-promenad, innan första stug-hamstringen. Solhörnet sopas fram, för en mer lysande näsa. Medan går tankarna till Jeanette och Malin. Håller tummarna!
Fredag skulle det snöa, och som det gjorde! Blåsigt dessutom. Fick en skön sovmorgon av hunden, innan bil/hoj/tröja och lunch hos moder. Frysen avslöjar, att vi inte behöver plocka bär i år? Får se om det inte blir, ändå!  
Mer sol och promenad på lördagen. Premiärkaffe i solstolen...❄️ Brrrr! Här behövs varma kramar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar