söndag 10 april 2022

Förr låg bebis-nappar längs vägen

 Efter fredagens snöyra och fastkörda fordon på innergården, har vi åter tinat fram. Efter varmbad och långfilmer. (Bastille Day, samt Fantastiska vidunder).

Längs cykelbanan låg en  trådlös högtalare. Airpod/earbud. Funkar inte ensam, men var en del av 100 dollars skryt. Sådant som ligister rånat småjäntor på, i lokaltrafiken. Börjar stämma bra, med hur det numera ser ut i Umeå. Tomt skryt. Utan aktiverad spårning? Facebook fylls med efterlysningar.


Funderar på att fylla en hink med dylika, istället för tidigare osäkrade barn-tröstare. Rätt likt.

Härom dagen blev jag uppringd, I egenskap av ättling till nyläsarhövdingen Gerhard Gerhardsson. För somliga är döda personer väldigt viktigt att svänga sig med... Namedropping, utan någon som försvarar sig? Jag känner att det är fel fokus. Stå för något själva!

Liberalernas Sabuni avgår, för att hinna konsumera på heltid. Välbäddat med rikemansavdraget och för hög inkomst. Dags för nästa, att säga en massa strunt.

De som ännu har råd, kommer med villa och bil att I år få 36000-40000kr högre driftkostnader. Utöver matkostnaderna. Glad den arbetslöse, som inte har topplån och mode-SUV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar