onsdag 20 april 2022

Redo för sommar, med "ny" pipa


Helgen var trivsam med massage, plus en oväntat bra film i "Guernesey och potatisskalspaj".  Söndagen innehöll mest sol, avrundat med en inventering av matlistan till stugan. Unnade mig pipstopp i den tapprenoverade 71:an. Den går att röka, utan att hållas i! 


Måndag hette annandag påsk och var röd. Det blev även min nuna, i solskenet. Dags att ställa bort vintercykeln, till förmån för sommarhoj! Kanske trimma skägget något? 


Tisdag kändes lämplig att skifta till sommar, även under bilen. Så skönt att ha det gjort! Snart vill man börja stugsäsongen. Skyndar  därför att byta moders canti-broms, till V-diton. Blir mer kraft och ser snyggare ut!

Sommar-grannen ringde och kollade läget med oss, idag. Han har också avvaktat  i år? Vet inte hur det egentligen är med honom. 


Vad mer? Vann visst en Stanwell 10 Golden Contrast,  army mount antique.  Tvärvirke, med fågelögon på båda sidorna! Galet  billiga 267kr på Tradera. Kul att Tom Eltang själv dubbelbetsat den. Annars, en slö, dagen efter-dag. 


Måste ju få tuta i eget horn? Den 10:e maj erbjuds Stanwell 10 Royal guard med dåliga stämplar, för 500kr plus frakt. Som startpris... landade på 572kr. Jämför nyare alternativ, för 21000?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar