torsdag 18 september 2014

Azenovgrad och Kadzhali, återblick

Handlar ek-list till köket, medan stug-grannen köper köksblandare. Har ställt mig i bostads-kö: 68 personer väntar på en tvåa, som ännu inte finns! Sex kvadrat större, kommer att kosta dubbelt. Bostadspolitik! :p
 
Mycket kom att handla om bebisar, då garagegrannen blev pappa! Filten och min egen soffa, tolkas som en barnsäng.. Tja, det kan fungera?
Om någon missat det, så hade vi val nyss? Efter åtta års öppet sparkande nedåt, har vi äntligen sluppit Ägget och Maud-konglomeratet. Istället fick vi åter en Social-demokratiskt ledd rödgrön röra, som också åsidosätter demokratin. Man tvär-vägrar att samarbeta! Osams med så väl Vänstern, Mp och Sveriges tredje största parti.



Nu, lite trevliga semester-bilder. Azenovgrad bjöd på inhemskt pitabröd mitt i natten, och ett gästhus med stora kiwi-frukter på uppfarten!

"Mycket vackert!"



Nästa dag blev en varm promenad upp till ett historiskt kloster. Numera turistanpassat och med högre säkerhet.







Kardzhali innebar släkt, och stor gästfrihet! Sov gott, trots kattunge.. Besökte en 100 meter hög kraftverks-damm, ovanför staden. Ett stycke därifrån, hölls "Stenbröllop". Alla var bjudna, även kreatur!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar