tisdag 15 januari 2019

Blåst, halka & sjuklingar

Halvvägs in i januari, med vilt växlande väder och tröga politiker. Från minus sjutton till plus två, och ner igen! Nyåret small det varannan timme, utan att någon träffade polisen. De satt med var sin glass på Ålidhem.
Själv listar jag ohälsa och kriminalitet bland forna "vänner": Högsta hönset har fått prostatacancer (bara världsligt..), hans skyddade son stal 4000000 kr av fruns anhöriga, hundbekant fick två strokes och hjärtmuskelinflammation efter avklarad hjärntumör, min loppiskompis kämpar med depressioner och parkinson, nyfunnen samisk retrovän har sina depressioner. Nästangrannen har jag fått mosa/massera efter hennes nya jobb.. Det är en munter samling!
Jag är snaggad, och snuvad på en ny Stanwell 232. Ganska lindrigt ändå. Testar en till kur på Diclofenac-T och Ibumetin. Tycker inte att det ger särskilt mycket, det heller.

På Öresundsbron blåste en trailer in i mötande persontåg, och dödade åtminstone åtta personer. Stormen kom inte som någon överraskning! (16 skadades dessutom.) Här uppe nöjde vi oss med 30m/s.
Det får duga med snabba utflykter till de vanliga centrumen. Hunden är förmögen på öron, och vi på kaffe!

Vart tar tiden vägen, undrade vi. Den har alltså blåst bort! :) Ändå har det blivit gott rotmos och julkorv, samt abborrar i moders ugn. Inte bara TV-repriser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar