tisdag 29 januari 2019

Dödsskjutning på Haschboda, älggryta i magen.

Nu är Västerbotten sammanfattat svenskt! Vi har samma nyheter som Skåne. Tacka politikerna för det. Dödsskjutning i tidigare bra område. De första skuggprofilerna visar på samma drag, som polisen anklagats för att rasprofilera. Enkelt att undvika sådan kategorisering: Sluta vara så kriminella!

Min tidigare granne som ansett att alla kan arbeta, sitter nu nedbruten i rullstol, efter en stroke på vänstersidan. Ett tufft uppvaknande! Lyste dock upp lite, efter hundsnack.
Kompisens föräldrar visar tecken på tidigt åldrande. Hon förvirrad och han sluddrar. Kan det vara urinvägsinfektion redan? Eller blev verkligheten plötsligt för jobbig?
Alltid skall det vara något! Vi är glada att stugan och hunden skingrar våra tankegångar.
Nyss avnjöt vi grannens älgkött i god gryta. Med ostkaka som efterrätt! Det är smarrigt!!

Ute har det varit härlig vinter med nysnö, mellan minus nio och minus tjugofem grader på termometerskalan. Hunden har fått springa milen, ett antal gånger genom stan. Hälsat på bekanta och spelat ordspel med f.d. svensklärare. Hemma löses korsord, som skickas in för ev. vinst.
Tur har vi haft, efter Loboo-konkursen: billiga parisar-korvar formligen haglade över oss i veckan! En konsekvens av hushållens billiga storköp. Var är hållbarheten i dem?

Igår kom moder förbi. Välgörande knådning, hallonmuffins och Scrabble!
På Öst-Teg ledde elfel och kyla till helt nedbränd Byggma-butik. Senare skedde en otäck frontalkrock på E4, vid Hörnefors.

Idag är det dock ännu lungt, medan jag bloggar undan hos dyrt Rebuy.. Inga egentliga fynd gjorda. Småkrockar i pudersnön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar