torsdag 28 februari 2019

Telia & Google släcker Sverige

Oroa dig inte för solstormarna! Haft min Galaxy i fem år snart, och det börjar märkas i surfandet. När sedan vanliga butiker mister kontakten med Hallebop, då står det plötsligt väldigt still! Det visar sig att flera dygn går, utan att kiosker och butiker kan dela ut några refiller. Trots att man har apparatur för det. Inne på Telia-butiken känner man inte till något sådant problem, men där tas inga kontanter emot, utan man vill komma åt ditt kontokort! Kul för den som klippt alla kort, av olika anledningar.
Allt medan östmaffians spelcasinon vräker ut sig på tv!

Nu har jag investerat i en Motorola moto e4 (med nano-SIM), från mataffären som tar emot kontanter. Visar sig snabbt att luren är obrukbar, innan Google beslagtagit ditt liv! Allt styrs av Google-kontot och allsmäktige Trump. Storebror mosar dig!

I övrigt är här blåst o halka, följt av mer blåst, kyla o nysnö.Det märks i kropparna. Räkningar är avklarade och tiden rullar på.
Även morgon-tv lägger märke till hur vi 40-plussare som mötte lågkonjunktur och arbetslöshet, nu drabbas av ålderismen. Vi var aldrig rätt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar