söndag 13 december 2020

Bilbesikt. och hojmek

 


Den andra advent i söndags, låg isen nyspolad utanför bron. Det säkraste var att begränsa utetiden, det som gick. -Vi varvade vårt fisk-pussel, med TRON-filmerna 1 & 2.  (Tycker att Jeanette gjorde det bra, som orkade igenom första kult-filmen! Tvåan känns genast mera modern..)

På måndag möttes jag av äppelpaj och pepparkakor, från Ranos matte. Trodde inte att det skulle bli något hembakat vid dörren, sedan vägg-grannen flyttade. 🍪

Hann kika in hos Malin och Kristoffer, i deras nya lägenhet. Roliga fönsterlösningar på snedden, och  trevligt ljust!

Den åttonde var det bokat för bilbesiktning. Även där var det coronasäkrat, varför det inte blev att åka med genom broms-stationen. Bilen kom dock ut felfri! Absolut jämna bromsar, axelvis.  Som på gamla SAAB-tiden.. 


Posten kollad, redo för ny Vännäs-vistelse. Ser "A star is born", samt "En sång för Martin". Pepparkaks-hus byggs och flyttas in i, efter att ett par porslinfigurer varit hos "kirurgen". Utanför fönstret underhåller polisen, med grundlig rannsakan av en BMW?

Det är barmark fortfarande, den 10:e december. Lätt frustrerad och lite rastlös, lägger vi mer pussel och okynnes-skruvar i bortglömda cyklar. Givetvis med fastärgade skruvar. Det blir mest bromsjustering, sammanfattningsvis.


Trevligt ändå, att ha något att surra vid, före fika IRL! Fredag och lördag har smyckats med ny knarrande snö. Butikspusslet är färdiglagt och huvudhåret snaggat. Lämpligt att ta en långpromenad, via fordonsmuseet!  Gott med helgmat efteråt: tandorikyckling och schnitzel.. med facetime. Hrm. Knepigt med timingen där! 😁


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar