söndag 6 december 2020

Gladare människor i snö


 Sista november, åter i Umeå. Ett nytt tusenbitars pussel införskaffas, och Saffransemla delas med Jeanette hos "Victoria".  Vi fick tag på rätt skarv till diskmaskinen, via Elektrolux. (Billigare än både Jula och Clas Ohlsson!) Ordentligt regnväder..

Första december börjar från rätt håll, med fast snöföre. Underbart. 😁 Jag blir mycket pyssligare, när det är ljust omkring mig! Passar på att hjul-pynta väggen, med den röda Sirrus:en.. innan det handlas skiftnycklar inför Jeanettes stora dag.. 😜 Precis vad hon inte visste att hon önskat sig!



Missar hårt inrökt HC Andersen-Stanwell, för. 720:- ..
Onsdag, då ligger cyklisterna renspolade på ishalkan, medan cyklar slängs i dikena.. Några av de senare, kan nog vara intressanta att lämna in? Får se om de ligger kvar senare. Äventyrar oss ner på dubb, till garaget. Laddar på batteriet en period. På kvällen har det följt med en Merida Crossway, för uppstädning och inlämning till polisen. Finns tydliga glapp, i så väl styr- som hjul-lager. Men i övrigt kan det vara ide' att lägga lite tid på den! Registrerad -17.


Det var vad som hanns med i stan. På torsdagen rann jag tillbaks till Vännäs, igen! Anslöt diskmaskinen och kände mig nöjd med det. Vädret sliter på våra kroppar. Märks på dem man möter, hur mycket trevligare vi tycker att det är med torr snö! Människor ler och kvittrar.. för att sedan åter regnas på till kvällen.

Lördag hade vi födelsedagskalas och därmed nytta av diskmaskinen! Trevligt gäng om 9 personer, trots pandemi.  Alla nära sedan innan. En lyx, i karantäntider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar