torsdag 12 augusti 2021

Utflyktsmål och köttfrossa


Lördagen började solvarm och hundtätt.  Hjorthägnets unga stövare hade ammat surrogatmamma  och nu väntade torrfoder. Tio kilo fryst kött fanns över åt Joffi, om det var intressant? Det är det! Han äter det fryst, och diskar efter sig..


Jag polerar vidare, på bil och hus. Golv och fönster får sitt, innan jag badar på måndagen. Jeanette kom strax efteråt. På tisdags morgon hade vi 33mm regn i mätaren! Kunde besöka hjortarna, utan att bli blöta.  Sedan blev det kortspel.

Onsdag var varm och fin. Började skönt, från start! Klippte gräset, mellan buske och staket, badade varmt och roade oss med några rundor Boccia.


Idag är det åtminstone 22 grader varmt, nyklippt överallt och mer Boccia ändå.  Tar kaffet på Borgsjö strand. Värt besöket, om så bara för att se det timrade utedasset! Så välkomnande och fint.


Även hunnit in hos Pallins järnaffär i Åsele. Fortfarande lika välbevarad, en tidskapsel för den som vill.. Vi kom hem med lokalrökt tjäder till kvällsmyset.


Jeanettes bil är dammsugad och försedd med ny klädsel. En bra dag! Vinbären har hunnit svartna, men sitter fast och är sura ännu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar