onsdag 22 december 2021

Från tö, till -20°

 Efter fredag på Avion, är vi åter I Vännäs. Tyvärr hann det vara milt lite för länge. Den mjuka fina vintern trycktes ihop och blev gångbart hård uppe på. Kan bli jobbigt för rådjuren, igen. Själva har vi gjort slut på korsord och slagit in klappar.


Fortfarande nollgradigt på söndagen, när vaniljmunkar friteras. Väldigt smidigt, om man bara haft mer användning för oljan? Kollat upp och fyllt Halebop-saldot, inför Bingolotto med Lotta. Bara kvar att vinna några Volkswagen! 🤑

Shoppar loss julklappar till julklapps-leken, i minus tolv grader på måndagen. Betalar elräkningarna via mobil. Ett stort steg, för en SAAB-stofil..


Minus sexton under onsdagen. Sandra hälsar på, för rullning av 94 köttbullar, och  16 saffranbollar. En ytterligare hand i kortspelet 500, ändrar allt!  Sent på kvällen kommer även granen in, så vi har något att pyssla med framöver. 

Minus nitton grader idag! Vi väntar på Malin och Kristoffer, som kommer med ny och bredare gästsäng.. genomvädrad i friskluften! Efteråt skall vi mat-handla, samt hämta upp Emil inför julen. Lek-hojen har fått flytta ut en stund, synlig från köksfönstret. Vi har det bra! Jinx, jinx? Plötsligt står vi där, med systemfel i både växellåda och broms.. Skuffen fylld med julmat. 🤔

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar