måndag 25 juli 2022

Sommarspelen på G!


Inlandet har inte bjudit på mycket sol i år. Vi trotsade förutsättningarna, för några vändor Boccia på tisdagen. Tog kaffet i lillstugan, tillsammans med campare från Österrike. 3-4:an har kommit till sitt hus, och släktingar till "snickarglädjen" är och kollar av vad som behöver göras efter generations-skifte. Hälsan sviker honom. Det räcker inte med några uppiggande kallbad..

På onsdag klipps gräset färdigt, inför min hemfärd. Batteri byts i bilen och Jea åker till sitt.


Torsdagen är kvav och varm, men ingen sol i bilfönstren! Resan gick bra (trots glömda badlakan i stugan) och efter besök hos moder väntade tårta med grannarna! Regnet kom först senare på kvällen.

Gubbdagisar på fredag. Blev LED-ramp åt Rune. Ingen egen stoppmutter till saftmajan.. På lördag är vi utomhus hela dagen, utan att få så mycket gjort.. Lite hundmat? Lars Winnerbäck dånar nerifrån älven.. men biljetter är inte värt priset!


Söndag toppas med kubbmästerskap mot grannuppgången, efter grillad bjudmat utomhus. Känslan av sommar hann infinna sig! Fina liljor, förrymda vid ängen..


Måndag betalas garage och elräkningar. Clahs Olsson töms på vattenfilter, till stugköket. Lunch hos vant-stickande moder, innan filmen "Remember me". Tillägnad 9/11. Rätt ok. Kvällsregn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar