fredag 5 augusti 2022

Vart katten for bären?


Kollade av finanserna i stan och tittade på de många "lånade" cyklarna under fotbollscupen. Bl.a. en 7vxl. DBS Urban, som blir värd att lämna in till polisen. Mormors-ramar är det alltid efterfrågan på.  

Måndag utgör början på augusti månad och en ny stugperiod. Solfint bilväder, med mejerivaror i skuffen. Moder i passagerarsätet. Regn och åsk-känning lagom till trekaffet.

Vaknar grått på tisdag, men gick mot fint. Snabbklipper det fuktiga gräset, så det är skamligt tuffsigt dagen därpå.. när andra delen tas. Det får duga ändå, när det vankas Bullens korv till lunch!  


Onsdag och torsdag ger vid handen, att något bär-år blir det inte för oss. Hjortron från tre myrar, ryms i munnen. Blött är det i markerna, och sent är det med mognaden. Svarta vinbär är röda, medan lingonen är gröna. Blåbären är små. Blir att stryka ett streck över sommaren och vara glad om man fortfarande är frisk?

Nu skiner solen över insett faktum och en hund som kloklipps. Lagom med lite boccia i rötan? Busken står där, fint helgansad. Borde haft potatisland! Självhushåll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar