fredag 26 augusti 2022

"Offer" bestals på elcykel


Förra helgen var blöt, metrologiskt. 27mm på lördagen, när matlagret inventerades och nytt filbröd bakades i långpanna. Grått och hot om riktiga skyfall utmot kusten, på söndagen. Det kändes inte värt att sitta kvar ute i skogen.. Går lika bra att se TV inne i rönnbärsrika stan?


Med en bra buffert på kontot, kunde det handlas in en sticksåg på måndagen. Solen sken, så klart. (Jag är ju i stan!) Några extra blad och torrbollar på det. Höll mig borta från centrum, då det väntades koranbränning i Döbelns park! Dansken avstod det, och brände lite senare i skellefteå! Här brann istället åter 22 bilar, på Tomtebo.. av annat skäl.


Hundkorv och Bikesterpaket uthämtade på tisdagen, före Jea-besök. Sol, tvättstuga och röstning på onsdag.

Mer sol, ytterligare ett Bikesterpaket och totalt misslyckat monteringsförsök av de större bromsskivorna! Sirrusens gaffel tar max 160mm.. Murphy. 


Får glädjas åt cykelfynd som görs längs dikena... Något att lämna till polisen. Om den får vara ifred?


Samtidigt innebär det att någon blivit av med dem. Bara för att finna resterna från slakten? En löstyckt sadelstolpe  för 600kr, med sadel för 300 till 3000kr.. Det bryr sig inte de nykläckta ligist-tjuvarna om!

Jag försöker hålla snyggt och säkert omkring mig, så blir det trevligare att existera. Önskar att våra politiker hade varit lika förutseende! Våra fängelser stod outnyttjade. Inte nu längre..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar