söndag 6 oktober 2013

Ludermodet

”Som man är klädd, blir man hädd”. Så lyder ett gammalt talesätt häromkring.
Det må vara, att jag inte ses som ”Vår horkarl (konung) i tiden”, om jag bär en divig pride-krona. Men det vore fortfarande korkat, att i krig bära befäls-märkena fullt synliga inför krypskyttar.
Det är inte tillåtet att "utge" sig för att vara polis, eller missbruka uniformer från företag. Men här är nu däremot en utsatt yrkesgrupp Prostituerade i Umeå, som kopieras vilt! (Dödskalle-symbolen är redan så avdramatiserad genom modet, att tjejerna gruppvis dricker uppmärkt gift i kemisalen.. Inte så lyckat?)

Maktuniform, i stil med kostym, ger mig ett helt annat bemötande inne på bil- och möbel-affärer. Det bara är så. Deras förlust många gånger.. (Något jag skadeglatt påtalat.)

-Sedan kan jag välja, hur jag vill bli bemött/ behandlad! (Såvida inte Barbie-mamman visar upp mig utmanande, redan från blöjålder.) Malin Stehn
Vi vet, att det finns gott om sjuka hjärnor. Vi behöver inte gå dem till mötes? Man höjer inte sitt eget anseende, genom att sunka ner sig själv. Vare sig det är i uppförande, språk eller yttre stil.
Sjukt att förblindat envis, finansiera den modevärld som fixerat sig vid sexualisering av barn, framtvingar anorexi-ideal och kraftigt nedkylda ryggslut.
Vi kan väl hälsa först, innan du visar mig "allmänningen"? ga-pa-gatan-en-catwalk

Såg nyss en jämförelse hund/man. Hur man kunde få en mat-tokig hund att sitta stilla framför köttstycken. Tydligen enklare och mer korrekt, än att skyla kroppen och uppföra sig?
Visst! Men när ”ordningsmakten” lämnar rummet, slukas ändå lammköttet som serverats. Bättre då, att i tid stoppa bort det som inte får ätas upp? Olyckor händer det för många av ändå! Bland en massa, av idel kvinnor fostrade och desperat närhetstörstande män, reducerade till att vara betraktade enbart som djur.
-Är det verkligen värt det?

Det här är en gammal fråga. carlhamilton/ab Tydliggjordes för mig i mellanstadiet, då Madonna satt prägel på de aningslöst brådmogna tjejerna i klassrummet. Smaklöst Det glada 80-talet. Samantha, Sabrina, Föräldrafritt med Tom Cruise. Lite senare: Pretty woman. Anna Nicole Smith. Drömmen om att göra kometkarriär på sin utställda kropp, syns ständigt och jämnt nu på nätet. Samtidigt som misstron ökar. Det blev plötsligt otänkbart med gemensamma duschar, ens för samma kön i skolorna. Ungarna bastar med ytterkläderna på? Miljöer som tidigare var fria från sexualitet. Man tvättade dyngan av sig, punkt!
Nu handlar så mycket om att man själv VILL ha rätten till allt. Ingen annan får det dock. Undvik att se och  röra det uppvisade! Enbart falsk marknadsföring på gång..
Kassörskan med för kort, nedrullad kjol och för höghissad barm i sin minimala och därpå upprullade top, visar glatt konkel-bären längs den så synliga stringen.. Petar knapphändigt med sina köpta, smutskantade och söndertuggade kokainsniffar-naglar(?), helt sönderblonderat fel vid kassa-apparaten. Tilltalar de osunt övergödda småkillarna  i sina videomatchade fängelse-bitch-hängande byxor nere på knäna.

    -Våldtäkt är aldrig ok, oavsett vad det gäller. Lag om samtycke före sex, förblir dock en tandlös utopi. Hur många vittnen behöver närvara (utan att det betecknas gang-rape eller läggs ut på redtube), vilken blankett undertecknas? Detta om att genus skall få uppföra sig som det vill, är en nu väldigt enögd debatt!

Ansvar, orsak och verkan, det bygger man bort på EU-konstlad väg. River bort och gummerar lekplatserna, rullar in ungarna i frigolit, lagstadgar för gående att blint sköta sina stöldvänliga smartphones, på väg över bilgatorna..

Ja men så bli mosade då! Ta inte upp mediautrymmet med er gråt efteråt. Gå på vänster sida, och se er för. "Den som ser faran och flyr undan, är vis.Män svetsar inte i syntet-plagg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar