fredag 13 december 2013

Skamstrut på er, stjärtgossar!

Ja fy för lucia.. Fredag den 13:e och en årlig påminnelse, om mångas svek. Syrran ut-lurad på trevligheter, och lägenheten utsattes för mordbrand. Branden startade i en tvättkorg, flyttad till affektions-samlingen. Katterna dog vid var sin dörr och polisen ljög nöjt att man slängt dem. Utredningen lades snabbt ned. Farsan gav polisen tårta och skrattade så gott med dem. Grannar misshandlades av polis, efter försök att rädda syrran, som de trodde sov. Polisens tipsare, tillika droghandlare och stans storhälare, bytte utseende och gav flickvännen sin syrrans baby-tuggade stora guldberlock! De tre inblandade bytte signalement, samma vecka. Såg inte att vi fikade vid bordet bakom dem. Den ene tablettknapraren hade sin mamma på fastighetskontoret. Nyckelskåpet på vid gavel. Kontot kollades, efter försäkringspengar.. som jag begärt in på mitt nummer istället. Tji fick de! Snart är det jul, då mormor blev föräldralös som sex-åring. I USA. 
Har alltid vilat en tyngd över vinterns storhelger. Nyår förstörde min förre hund..för tretton års tid. Allt detta firande, för att så många som möjligt skall gå på sina knän orkesmässigt och ekonomiskt. Istället för att lugnt ägna familjen tid. Lånade julklappar
Hård, hal och nedsmetad med skit..Till och med vintern har PK fallit för HBQT-lobbyn. Vart tog det traditionsstyrt mjuka, strävsamma och fräscha vägen?

Hemma igen!!!

Glatt besked, är att russel-terriern Nova som vi letat efter  i några dygn, har kommit åter. Hittades i Innertavle. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar