lördag 12 februari 2022

Finväder, sett inifrån

 Ögon och bihålor är elaka. Skavsår i ögonlocken. Grannen skänker pappersservetter, att doppa i kokt vatten och badda rent med. Ett bra tips.


Hundens klor klippta på måndagen. Dentastix och uppdatering av mobil på tisdagen, uppföljt av varmbad och tv. Massor av tv i veckan... Tradera gav ingenting  utöver skadlig pip-miss. En 135 sterling, efter Tom Eltang. 740kr.

Moder tar ut Joffi en sväng på onsdagen, före Scrabble-parti. En mer avslappnad period, i väntan på att S-pipe skall få sitt gjort? Ingvar Oldsberg dör, 76 år gammal. (En av Hylands grabbar..)


På fredag klockan nio på morgonen, kom S-pipe på bokad tid. En strumpa sätts i ventilationen, målas och isolerar så från asbesten! Jag får vara utan ventilation hela helgen.. Cyklar förbi moder, när ventilgubbarna gjort sitt. Blev lunch och tight kinaschack. Hunden sprang bra  via NUS. Rätt temperatur för honom!


Sedan har det i stort sett streamats "Vera" i stugvärmen! Varit rädd om skallen. Spanat på en 650kr Stanwell 190, inbakad i annat pipskräp... -Andra missade Eltang-modellen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar