fredag 18 februari 2022

Trivsamt insnöat

 Nysnö redan på söndagen, som var. Milt ute. Ögat är inte roligare för det, utan känner av den minsta vindpust. Lämpligare att ta ett varmt bad!

På måndagen konstateras, att två fönster på gården krossats av ungjävlar från Mariehem-skolan. Denna slöa, slappa och likgiltiga rektor av kvinnokön.. Hoppas att de retar narkomanerna på sig, så det blir lugnt igen. Själv försöker jag pyssla till ett pipskåp. 30mm cylinderborr inhandlad på Biltema. En skön tur i -2°C.


Tisdagen flöt bort, och avrundades med besök. Följdes upp med PMU och Avion på onsdagen. Kräkmycket snö damp ner på kvällen. Var skönt att pula på inne. Se Professor T och Vera via Play. -5°C

Hela tiden undrar vi, när försvinner dessa fula ventilationstunnlar, som strutar rätt ut i kök och badrum? När får vi tillbaka friskluften? Kanalerna plomberades den elfte. Skulle vara klart den 16:e, enligt andra beskedet.


Torsdagen får tillbringas utomhus med hunden. Jag fyndar stilren väggklocka på MIO, åt Jeanette. (Behöver ingen för egen del.) Väl hemma, har jag disk att röja undan!

Fredagen den 18:e, kors i taket. Nu klampar man in och ansluter ventilationen! Skönt  inför helgen. Det dröjde ändå en hel vecka. Återstår att vänta på hel belysning också. Vem vet hur länge? Hunden fick sig en o-önskad cykeltur, till XXL och kupan. Inte alls motiverad, att springa så snart igen. Bättre att äta om sig och vila mellan varven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar