måndag 7 mars 2022

Soligt, bio & bunkring


Marsvädret med sin sol är här, i flera dygn. Riktigt skön luft, om man har sol och lä. Kuren med nässprej är avslutad, men ögat får jag droppa vidare i. Det vill gärna rinna över. Ändå var Jea och jag iväg på filmen "Belfast"! En riktigt vacker livsskildring i svartvitt. Inte alls så många brandbomber, som jag befarade. Utan fin. 


På fredag ordnades vattendunkar åt Jea, och powebank åt oss båda. Lite prepping, i sakta mak. Mataffären har tomt i flera konservhyllor, bl.a. bönor och fisk! BT hade sålt slut på vattendunkar och stormkök. (Man har provblåst "hesa Fredrik" idag. Jag har kollat med hyresvärden, om skyddsrum i närheten... Inte så muntert.)

På lördagen var moder på besök, med knådning, scrabble o fika. Joffi fick sin promenad. Skönt att klämma in vanligt liv, trots verkligheten. Fler verkar vilja ta tillfällena, att bara stanna upp och prata lite?


I morgon skall det hem AAA-batterier, tändare, frysväskor och tandborstar. Smärgelduk till pip-hobbyn, och mer mat! -Måste ju hålla igång med något, för att inte bli helt knäpp? Eller så blev man just knäpp!!!! Pipspetsens tapp small av nyss. 😪 3D-print, någon? Eller sätta i ny tapp?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar