lördag 4 maj 2024

Nio år, på nytt igen!

Vad gör du på en Valborgs morgon? Tadadadaa..
Blev en solig långpromenad med 24kg Haddock, ner till moder för hundpassning. Passade bra, att han då var färdigrastad! Så kunde vi varva ner lite, innan sommardäcken kom på Polon. Fotpumpen från Biltema lade av, men däcken klarar sig ett tag. Ny pump är införskaffad! Smidigt, att slippa tömma bilbatteriet, ifall man behöver fylla på i "skogen". Snödropparna har blivit synliga, sedan buskar rest på sig. Gh fraktade ut gröna stughojen, så jag kunde återfå mitt lås.. Underlättar projekthantering!


Torsdag blev lugnare, efter mastodontpromenaden och hjulbyten. Hunden fick vila sig, då jag svepte Ersboda handelsområde och Biltema. Han klarar ensamheten bra! Repris på den, när växel, pant och rea betalar Konsum-shoppingen på kvällen.

Hade inget köpbehov på fredag, när vi ylande mötte upp mamma. Tussilago kantar vår väg i solskenet! En smutsig men härlig tid. Med sig hade hon ett pussel från syrrans hund. Största utmaningen är att lyfta upp tungan på tillbakavägen, så luckorna inte stängs innan tömning.. Vid andra försöket, var det redan rutin! Enkelt.
På kvällen möter vi Rebeckas nyopererade tik. Lite nedstämd efter sövning, men allt hade gått bra med bölderna. Skönt!


Mådde gott, när jag vaknade lite mörbultad. Sol, åter igen. Morgonpigg rumskompis. I morgon väntar stugstart, så hur dosera denna dag? Inte dra på sig nackspärr, sittande i några isvindar.. Varför inte göra bort inköpet av det där dykaruret,  som jag drömt om sedan nio års ålder? En cykeltur bort, följt av en kortdragning. Sedan var det målet avklarat! Känns väldigt positivt. "Långsiktiga mål". 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar