måndag 27 maj 2024

Ohejdad kraft

På grund av tillfälligt gynnsam ränta på kontot, drar FK in motsvarande och HÖGRE belopp på bostadstilläget. Man skall inte våga spara inför framtiden, utan alltjämt lida brist. Märklig signal, under borgerligt styre! Vi har ett känsligt, spårbart och lättmanipulerat digitalt penningsystem, samtidigt som det görs allt svårare att handla med riktiga pengar? Mycket som görs dumt idag.
Hemma byts hundfodret ut, mot lite billigare vuxenmat. Valet föll på Doggy aktiv, denna gång. Kommer att testa andra också!


På mors soliga dag gick färden till mamma. Hämtade bilnyckeln, betalade garage och umgicks som vanligt, med spel och mat. På vägen hem, valde hunden motsatt sida om en lyktstolpe, så jag åkte raskt över styret... Landade på fötter, men slog i vänster knä i asfalten. Det skickade en chockvåg upp genom kotpelaren.. så kroppen stummade framåt kvällen. Det var andra gången, som dragselen brast rakt av! Min sömnad höll däremot.


Frysta köttbullar om knäet och varmt bad åt kroppen igår, hjälpte nog till så att morgonen blev så pass i morse? Kunde ha gått mycket sämre!

Nu tar vi en lugn dag. Mathandlar, skaffar Voltaren och även antihistamin-tabletter... Hoppas få fart på andningen igen. Är en ganska mysig dag,  med grannar att surra med. Även Rune ringer upp, för samtal. Han har sitt.. Operationer mitt i strejkerna! Låter ändå positiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar